Dit is een variatie op de salade die mijn moeder vroeger maakte. Als kind lustte ik bijna niks, spaghetti at ik zonder saus en gekookte groenten vond ik al helemaal vreselijk. Je kan niet altijd maar komkommer en tomaat eten helaas, maar deze salade vond ik toen ook al heerlijk.
Nu eet ik hem graag bij 'spicy' gerecht, omdat hij fris en zoet is, een uitstekende match!
Ja, maar Hilde hoe dan? En wat moet er in godsnaam allemaal in?
Ingrediƫnten
- 3 stelen bleekselderij
- 10 worteltjes
- 50 gram rozijnen
- 1 appel
Verwijder de draden van de bleekselderij. (Heel belangrijk, net als bij asperges)
Schil de appel en snijdt in stukken.
Rasp de wortel, bleekselderij en de appel. (Ik heb dat met de keukenmachine gedaan, maar met een rasp of mandoline gaat het ook prima)
Voeg de rozijntjes toe en mix het geheel goed door elkaar.
Serveren maar. Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten