Dit receptje heb ik zelf bedacht. Ik zag in de winkel Portobello's liggen en heb ze gewoon meegenomen. Thuis heb ik pas bedacht wanneer ik ze op ging eten en wat ik ermee ging doen. Ik vind het zelf een lekker licht voorgerechtje.
Ja maar Hilde, hoe dan? En wat moet er in hemelsnaam allemaal in joh?
Voor 2 personen
Ingredienten
- 6 kleine plakjes zachte geitenkaas
- 3 el honing
- zout en peper
- noten/olijfmix (van Lidl) maar mogen ook andere noten zijn
- verse peterselie
- Italiaanse toastje van Lu
Tijd
5 minuten bereiden, 20 minuten in de oven
Bereiding
Verwarm de over bvoor op 200 graden.
Veeg de Portobello's schoon met keukenpapier. Snij het steeltje eruit en werk de randen wat bij zodat hij mooi open is. Verkruimel de geitenkaas en verdeel deze over de Portobello's. Strooi er zout en peper op.
Druppel anderhalve el honing op iedere Portobello. Leg er wat nootjes op.
Doe ze 20 minuten in de oven, garneer met verse peterselie en serveer en wat toastjes bij.
Heel makkelijk en heel lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten