Ja maar Hilde, hoe dan? En wat moet er in godsnaam allemaal in joh?
Ingrediënten voor 4-6 personen
- olijfolie
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl venkelzaad (heb ik niet kunnen vinden)
- 1/2 tl anijspoeder
- 1/2 tl gemalen kurkuma
- 50g cherrytomaatjes
- 1 venkelknol
- 2l visbouillon van tablet
- 1 sinaasappel
- 1 limoen
- 200g witte vis
- 1/2 tl sumak (zure rode besjes, ik heb gewone rode bessen gebruikt)
- 2 takjes citroenmelisse
Verhit olijfolie in een soeppan en fruit de gesnipperde ui met de geperste knoflook.
Bak de specerijen, de gehalveerde cherrytomaatjes en de reepjes venkel ca. 1 minuut mee.
Breng op smaak met zout en peper. Schep de soep in kommen en garneer met de rode besjes en de blaadjes citroenmelisse. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten